skip to Main Content

Omplassering – Felix

FELIX HAR HITTAT SITT NYA HEM 🙂 

Tack för alla henvendelser!

Omplassering – N VCH Inlicios Silver Bullet (NO40932/12) – Felix

Felix är 6.5 år gammal toller hann från Inlicios andra kull som vi ser efter nytt hem till. Felix en är ganska stor hane som älskar att vara med på turer i marka och han blir mer än gärna med på långa löpeturer och skiturer. Han är leken och vill gärna ha med andra på leken. Det allra bästa Felix vet är att få använda sin näsa, han var godkänd eftersökshund med tidigare ägare, är norsk viltsporchampion (N VCH) och har gått kurs i smeller och blodspor. Till vardags är han en lydig hund som är lätt att träna med och väldigt lugn och kosetet hemma. Felix klarar fint att vara hemma en hel arbetsdag (under förutsättning att han har fått lov att använda både huvud och kropp) och trivs också bra i bilen och på bilturer.

Felix stressar upp sig vid möte av andra hundar i koppel. Det blir mycket ljud och hoppande. Felix är också för ivrig i sitt bemötande av barn, han vill gärna springa fram och hälsa, och kan verka skrämmande på barn som inte är vana vid hund. Vi kan inte se att det ligger någon aggression i det, bara för stor iver. Felix bor idag i ett område i Oslo med väldigt många hundar och tätt med folk.

Felix har varit frisk hela sitt liv, är friröntgad och vältränad. Han är utställd och har gjort MH i tillägg till att konkurrera i viltspor. Han kommer från en kull med mycket duktiga och arbetsivriga syskon. Du kan läsa om föräldrar och syskon här.

Vi ser efter en person med stor erfarenhet av hund som vill jobba med Felix och få en ny kompis att träna med, så att Felix får lov att jobba med nosen och kroppen. Detta är ett krav. Felix är ej för avel. Vi ser gärna att du bor i Trøndelag, då kan vi träffas och följa upp hur allt går, men det viktigaste är att vi hittar det perfekta hemmet till Felix!

Sänd oss en mail på post@inlicio.com och berätta om dig själv, ev. familj och vad du kan erbjuda Felix. Frågor om Felix besvaras också på epost.

 

 

Back To Top