skip to Main Content

Valparnas namn är bestämda

Då har vi spikat valparnas stamtavlenamn. Men vem som är vem återstår fortfarande att se!

Temat för kullen har jag väntat på att få använda i många år. Redan när Virpi var liten bestämde jag vilket namn vår nästa hund skulle få men eftersom både livet och uppfödning består av många krumpsprång och oväntade vändningar så har jag inte kunnat använda det. Förren nu!

En av mina absoluta favoritförfattare är Terry Pratchett. Han skriver en slags fantasy/komedi och har en helt fantastisk humor och ovanlig insikt i livet. Hans serie om Discworld läser jag om och om igen. Namnen till valparna kommer därför från titlar på hans böcker. Lite modifierade för att passa, men fullt igenkännliga 🙂

Tikarna blir:

Inlicios Good Omen
Inlicios Hat Full Of Sky
Inlicios Soul Music
Inlicios Witch Abroad

Hanarna blir:

Inlicios Wee Free Man
Inlicios Wintersmith

Back To Top