skip to Main Content

Fabels championat utlösta och andra resultat!

Fabel Excellent och CK på D4A 2017

Den 18 november var Fabel på Dogs4All, årets största utställning i Norge! Frøydis visade fram henne så flott vilket resulterade i Excellent med CK och andra plats i Åpen klasse! Denna utställningsmeriten utlöste Fabels två vilande championat, norsk och svensk viltspårchampion! Stooort grattis till Frøydis och oss för detta! Fabel visade sig fram i ringen på sitt vanliga sätt, trygg, snäll och alltid glad 🙂

Fabels fulla namn blir då:

N VCH SE VCH Inlicios Near and Far!

 

 

Syster Tesla tog sitt andra 1:a pris  i Ökl Tollingjaktprov i september och hon är därmed uppflyttad till Elitklass! Och det gör hon mindre än två månader efter att hon blev juniortollarmästare… Helt fantastiskt, GRATTIS Håkan!!

Tesla tar sitt andra 1:a pris i Ökl Tollingjaktprov och är uppflyttad till Elit!

Bror Baloo varit i farten i rallylydighet och med två 1:a pris i klasse 2 (i tillägg til det han redan hade), med en första och en tredje plats, tog han RLII titeln. Grattis Trine!

Baloo RLII

 

Och nu i helgen (25-26 november) har Jing och Virpi också varit i farten på Rallybanan. Super resultat på bägge damer!

Jing fick på lördagen i kl 2, 195 p, nr två i klassen och direkte opprykk till kl 3! På söndagen presterar hon i kl 3 intet mindre än 200 p, nr två i klassen och direkteopprykk till Elite!

Virpi startade kl 3 på lördagen då hon fick 191 p, nr två i klassen och på söndagen fick hon 197 p, nr fyra i klassen och direkteopprykk till Elite!

Därmed är både Jing och Virpi i Eliten! Detta efter 5 respektive 4 starter i rally totalt, jag är så stolt över mina tjejer! 🙂

Jing och Virpi är i Elite i Rallylydighet!
Back To Top