skip to Main Content

Inlicio i utställningsringen!

Ok, vi är inte de snabbaste till att få upp våra främsta nyheter (det har vi vår Facebook-sida till 😉 )… Men vi var ett stort gäng från Inlicios som deltog på NRK Oslos utställning i Letohallen 25-26 januari, både med och utan hund 🙂 Och minsann om vi inte sparkade från ganska bra! Det är inte ofta det är så många Inliciohundar med att vi kan ställa oppdretterklasse (förutom svenska Tollarspecialen då), vi är spridda för alla vindar och oftare upptagna med andra saker, men det var vi nu!

Det var också väldigt trevligt att få prata med tollerfolk jag inte pratat med på länge!

Resultat:
Inlicios Wee Free Man (Åtto) – Very Good Jk, 3 Jkk
Inlicios Wintersmith (Triac) – Excellent Jk, 1 Jkk, CK, 2 Bhk och CERT!!!
Inlicios Good Omen (Lava) – Excellent Jk, 4 Jkk, CK
Inlicios Vidda (Flisan) – Excellent Ukl
Inlicios 7th Heaven (Virpi) – Excellent Vk, 2 Vkk

Inlicios oppdrettergruppe med Åtto, Triac, Lava och Flisan blev andra beste gruppe med HP!

Tänk det, lille Triac, bara 10 mån gammal tar sitt första CERT, grattis Tina! Väldigt fina resultat för allihop, men det bästa av allt var den härliga gemenskapen vi hade, tusen tack för det allihop! Och en extra kram till Ingrid (med Mikkel från kull 1) och Birte (med Tira från kull 3) som kom upp från Oslo bara för att heja och hjälpa till, ni är underbara!!

Alla hundarna samlade ut. Från vänster: Birte med Virpi, Johanna med Fräsi, Linn med Lava, Tina med Triac, Wenche med Åtto och Lena med Flisan. Ingrid och Mikkel befann sig bakom kameran!
Inlicios oppdrettergruppe! Från vänster: Åtto, Triac, Lava och Flisan.
Foto: Geir-Olav Andresen
Avslappning och snack efter utställningen med bästa gänget! <3
Back To Top