skip to Main Content

Födelsedag, konkurranse och hälsa.

Vi kör en uppsummeringspost för de senaste månaderna 🙂 Och då börjar vi med en födelsedag! Kull 5 blev 1 år den 7 mars, STOOOORT GRATTIS till Lava, Ipa, Esset, Fräsi, Åtto och Triac!! Nu är ni härliga fjortisar! Allas sidor är uppdaterade med nya bilder, vikt och höjd! Och alla sex är friska och glada arbetsjärn som sätter sina ägare på prov med jämna mellanrum 😉 Må det fortsätta så!


Då fortsätter vi med lite resultat. Vi hann med en rallystevne innan Covid-19 satte stopp för konkurranse tills vidare. Felix (kull 2), Flisan (kull 4), och Virpi (kull 1) startade på Nidaros BHKs stevne 7-8 mars. Felix och Gina, som startade sin första konkurranse tillsammans någonsin, drog till med ett 1:a pr på lördag och ett 2:a pris på söndag i kl.1!! De som har följt Felix och Ginas väg förstår vilken fantastisk prestation de har gjort! Så imponerad över dem! Lena och Flisan visade fram sitt fina samarbete och klämde till med ett 1:a pr i kl.2 på lördagen och dagens bästa disk i kl.3 på söndagen! Virpi och Johanna startade Eliten efter nästan två års paus. Med en disk på lördagen och andra certet på söndagen var vi mycket nöjda!

Gina och Felix – N VCH Inlicios Silver Bullet – Lena och Flisan – Inlicios Vidda -, Johanna med Fräsi – Inlicios Hat Full of Sky – (som var sällskapshund) och Virpi – NORD VCH NUCH SE UCH N CH Inlicios 7th Heaven . Fyra av våra fem kullar representerade!
En mycket glad och stolt Johanna och Virpi efter att de tagit sitt andra cert i rally!

Och så har vi fått in lite hälsoresultater på tre olika gentester för syskonen Flisan och Aron! Deras sidor är uppdaterade.

Flisan – Inlicios Vidda
prcd-PRA: Normal/Clear
JADD: N/N
CDDY: N/CDDY

Aron – Inlicios Rimfrost
prcd-PRA: Väntar på resultat
JADD: N/N
CDDY: N/N

Och här är en bonusbild på Aron 🙂

Aron – Inlicios Rimfrost

Back To Top