skip to Main Content

Medan vi väntar – statistik!

Det verkar som om Fabel gör som hennes mor Naatti gjorde för tre år sedan, och håller oss på sträckbänken i väntan på löp, men förhoppningsvis inte lika länge!

Medan vi väntar har jag satt samman en sida med statistik för att ge en bättre översikt över våra valpar. Där ligger alla hälsoresultater, högsta arbetsmeriter och annan viktig information för alla kullarna samlade på en plats på ett förhoppningsvis översiktligt sätt. Du hittar den nya sidan här.

När jag gjorde detta så reflekterade jag också över det statistiken visade och resultaten gjorde mig väldigt stolt. Inlicio är en liten kennel, vi har bara haft tre kullar med totalt 21 valpar över en period på nästan åtta år. Vi har heller inga ambitioner om att ha många kullar, uppföljning av varje enskild valp och dens ägare med råd, stöd och det som kan behövas är det viktigaste för oss, inte bara under de första månaderna, men under hela hundens liv. Vi har också egna hundar som vi har ganska stora ambitioner för, i tillägg till familjen, jobb och hem. Men statistiken visar att vi fram till nu har lyckats uppnå våra målsättningar på många områden. Tack vare våra fantastiska valpköpare. De har visat att de krav vi har på valpköpare absolut kan uppfyllas och de har lagt ribban för framtiden. TUSEN TACK!

Av Inlicios 21 valpar:

  • ALLA har känd HD och AD status (som extra bonus är alla fria)
  • ALLA har genomfört en officiell mentalbeskrivning, antingen MH (kull 1 och 2) eller BPH (kull 3)
  • ALLA har minst en officiell arbetsmerit
  • Fem har officiell jaktmerit (tre är i TJP Elit och två är i TJP Öppenklass), fyra har godkänd svensk Apporteringstest och ytterligare fyra har godkjent norsk kvalifiseringsprøve. Dessutom används flera i praktisk jakt, både som apportörer och eftersökshundar.
  • Inliciohundarna har tagit totalt 20 championat och 10 deltitlar (LP1, RL1 etc)
  • Det bästa av allt, vi har god och ofta nära kontakt med alla våra valpar och valpköpare <3
Representanter från våra tre kullar. Från höger: Kull 1 -Virpi – NORD VCH N UCH SE UCH N CH Inlicios 7th Heaven och Lizza – J SE VCH Inlicios 6th Sense. Kull 2 – Cash – SE VCH Inlicios White Out. Kull 3 – Fabel – N VCH SE VCH Inlicios Near and Far och Tesla – J SE VCH Inlicios Dusk and Dawn

 

Back To Top